Urheilussakin sattuu ja tapahtuu. Mielenrauhaa urheilijan arkeen tuo kattava kotimainen vakuutus, Sporttiturva, joka korvaa valitun lajin parissa sattuvien äkillisten tapahtumien aiheuttamia loukkaantumisia sekä näistä aiheutuvia tutkimus- ja hoitokuluja. Sporttiturva soveltuu yli 80 lajin harrastamiseen ja sen ehdot on kehitetty yhdessä eri lajiliittojen kanssa.

Loukkaantumisen tapahduttua nopea hoitoonpääsy on ensisijaista kuntoutumisen kannalta. Sporttiturva-vakuutuksen hankkineille hoitopolku onkin erityisen sujuva: Pohjola Terveysmestari -palvelun avulla saa maksutta arvion hoidon tarpeesta, omahoito-ohjeet ja aikavarauksen Pohjola Sairaalaan ja muihin kumppanihoitolaitoksiin.

Pohjola haluaa auttaa pesäpalloseuroja myös tarjoamalla Sporttimestari-valmennusta, jolla tähdätään urheilullisen suorituskyvyn parantamiseen ja loukkaantumisriskien pienentämiseen. Terve Urheilija -ohjelmaan perustuva maksuton palvelu tuotetaan yhdessä UKK-instituutin ja Pohjola Sairaalan kanssa.

Ulkotreenit 😍 Mikä on sun mielestä parasta ulkona treenaamisessa?

OP Mediasta löydät 8 liikkeen ulkotreenin. Käy kurkkaamassa ideat omaan harjoitteluun! #EläSe

Julkaissut Pohjola Vakuutus Sunnuntaina 21. maaliskuuta 2021

 

Digitaaliset palvelut helpottavat asiointia. Alkavalla kaudella Pesäpalloliitto siirtyy käyttämään useiden muiden lajien tavoin Suomen Olympiakomitean ylläpitämää Suomisportia, josta Sporttiturva-vakuutus hankitaan lisenssin oston yhteydessä 1.4. alkaen.

– Pesäpalloilijat ovat luottaneet alusta asti Sporttiturva-vakuutukseen ja me olemme halunneet olla tämän luottamuksen arvoisia. Suurella ilolla jatkamme yhteistyötä pesäpallon kanssa ja tarjoamme pesäpalloilijoille jatkossakin laadukkaan Sporttiturva-vakuutuksen, Pohjola Vakuutuksen urheilupäällikkö Ari Koski sanoo.

Pohjola Vakuutus on kotipesän turvaajana palkitsemassa sekä kuukauden lukkarit miesten ja naisten Superpesiksessä että huipennuksena vuoden lukkarit kauden päätösgaalassa. Suosituilla lasten ja nuorten valtakunnallisilla pesäpalloleireillä palkitaan puolestaan Pohjola Vakuutuksen tsempparipelaajat.

– Pohjola Vakuutuksen kaltainen luotettava kumppani on pesäpalloyhteisölle erittäin tärkeä. Laadukas urheiluvakuutus rauhoittaa urheilijan arkea, kun urheilija on tietoinen kattavan vakuutusturvan olemassaolosta. Pohjola Vakuutus on kehittänyt tuotettaan kiitettävästi urheilijaystävälliseen suuntaan. Hyvä yhteistyö näkyy myös palkitsemisten muodossa, mediakanavilla ja eri tilaisuuksissa, Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen kiittelee.

Pesäpallon uusi lisenssikausi alkaa 1. huhtikuuta.

Tiesitkö tämän Sporttiturvasta?

– Alle 12-vuotiailla Sporttiturva on voimassa myös useiden muiden lajiliittojen alaisissa urheilulajeissa.
– Sporttiturvassa hoitokorvaus on 15 000 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti, mikä riittää myös leikkaushoitoa ja kuvantamista vaativien vammojen hoitoon.
– Nopeista suunnanmuutoksista johtuvat vammat tai lihasrepeämät eivät vaadi syntyäkseen ulkoisia tekijöitä. Sporttiturva korvaa myös näiden vammojen tutkimus- ja
hoitokulut, vaikka nämä vammat eivät täytä tapaturman määritelmää.
– Sporttiturva korvaa akillesjännevammat, samoin magneettitutkimukset ja leikkaustoimenpiteet
– Sporttiturva korvaa myös fysioterapiasta aiheutuneet kulut, jos fysioterapia katsotaan leikkausta paremmaksi hoitovaihtoehdoksi.
– Sporttiturva-vakuutuksen ottajalle ei ole yläikärajaa