Kesken kuvausten koronapandemian aiheuttama poikkeusaika puuttui peliin. Vuodesta muodostui hyvin erikoinen, mikä vaikutti nuoriin niin tavoitteellisina urheilijoina kuin ylipäätään elämässä. Erityistä harmitusta aiheutti pesäpalloleirien peruuntuminen.

– Kun olisi ollut viimeinen junnuleiri, sitä tietenkin odotimme ihan superpaljon. Se oli suurin kolaus viime kesään. Pesisleiri on aina vuoden paras viikko, Ruoveden Pirkkojen Venla Manninen kertoi.

Balsamia haavoille toi uusi formaatti, jossa C-tytöt ja C-pojat pelasivat 12 joukkueen lopputurnauksissa.

– Olisi ollut viimeinen leiri ja olisi vielä saatu kaikki olla yhdessä. Harmittaa tosi paljon, mutta onneksi jossain muodossa pääsimme pelaamaan, sanoi Mannisen joukkuekaveri Sofia Mäkinen.

Olosuhteisiin nähden pesäpallokausi 2020 onnistui erinomaisesti niissä puitteissa, joissa toimintaa oli mahdollista järjestää. Pelaajatkin toteuttivat unelmiaan. Pienseurat kopittaa -dokumentissa nousevat esiin Superpesiksessä debytoineet Aurora Frantsila, joka voitti tamperelaisen Manse PP:n paidassa SM-hopeaa sekä Pesäkarhuissa Porissa kautensa pronssijuhliin päättänyt Tiia Peltonen.

 

 

24.3. klo 16.38: Korjattu Aurora Frantsilan nimi oikein