Valitse sivu

Seurapalvelu helpottaa päivittäistä toimintaa ja takaa monipuoliset ominaisuudet koko seuratoiminnan arjen pyörittämiseen. Seuralla on mahdollisuus hallinnoida ryhmiä ja jäsenyyksiä, myydä tapahtumia ja kursseja sekä kehittää seuran toimintaa. Mobiiliapplikaation myötä toimijoiden arki kulkee mukana puhelimessa.

Seurapalvelun avulla seura toimii tietosuoja- ja yhdistyslakien mukaan. Palvelun käyttöönotto on riskitön valinta seuralle, sillä siihen ei sisälly kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja, sitoutumista eikä määräaikaisia sopimuksia.

Jokaisen seuran on hyvä nimetä pesäpallon pääkäyttäjä!

Suomisportissa jäsen voi hankkia itselleen lisenssin ja ilmoittaa itsensä tapahtumiin. Seuran lajijaoston pääkäyttäjä voi ostaa muille seuran jäsenille lisenssejä ja passeja, luoda nippuostoja, ilmoittaa jäseniään tapahtumiin sekä tarkastella seuran liittyviä tietoja ja koostaa niistä raportteja. Pääkäyttäjä pääsee jakamaan tehtäväkohtaisia käyttöoikeuksia muille seuran toimihenkilöille.

Huom! Vaikka yleisseuralla olisikin koko seuran yhteinen pääkäyttäjä, lajijaoston on hyvä nimetä oma pääkäyttäjänsä.

Luo seurasi lajijaoston pääkäyttäjälle tili Suomisportiin ja ilmoita pääkäyttäjän Sportti-ID Pesäpalloliittoon Ilona Näätäselle, ilona.naatanen(ät)pesis.fi, 040 777 9001. Paluupostissa pääkäyttäjä saa lisätietoa Suomisportista.

Kolme pointtia Suomisport-seurapalvelusta

1) Tietojen hallinnointi

Suomisport on paikka ylläpitää henkilötietoja ja lainmukaista jäsenrekisteriä tietoturvallisesti. Jokainen käyttäjä pääsee ylläpitämään omia tietojaan. Tätä varten suosittelemme Suomisport-mobiilisovelluksen lataamista älypuhelimeen: Apple Store | Play-kauppa

Seuralle palvelu tarjoaa käyttöön nykyaikaisen jäsenhallinnan. Seura voi myös pyytää henkilöitä jäsenikseen kutsulinkillä ja julkaista sen verkkosivuillaan.

Tähtiseuroille tarkoitettu Tähtiseura-palvelu löytyy työkaluineen Suomisportista. Samoin useat muut toiminnot, kuten opetus- ja kulttuuriministeriön seuratukihaku, hoituvat Suomisportissa.

2) Ryhmät ja joukkueet tapahtumineen

Seura voi luoda Suomisportiin rajattoman määrä ryhmiä tai joukkueita. Ryhmän jäsenille voidaan osoittaa erikseen maksuja, kuten kausi-, treeni- tai turnausmaksut.

Suomisport mahdollistaa niin seuran kuin joukkueiden tapahtumailmoittautumiset sekä tietojen hallinnoinnin. Osallistumismaksut voi kerätä suoraan ilmoittautumisen yhteydessä, jolloin maksu maksetaan heti.

Esimerkiksi joukkueen treenikalenterin saa Suomisportiin ja kulkemaan mukavasti mukana mobiilisovelluksessa!

3) Maksuliikenne

Seuralla on mahdollisuus kohdistaa liikkujille maksuja verkkokauppatyyppisinä ostoina (esim. tapahtumat) sekä suoraan Sporttitilille osoitettavina maksuina (esim. jäsen- ja kausimaksut), joita voidaan seurata reaaliajassa. Taloushallinnon järjestelmistä Suomisportissa on Netvisor-integraatio olemassa ja Procountor-integraatio on tulossa.

Liikkuja voi valita monipuolisista maksutavoista haluamansa, esim. luottokortit, pankkiyhteydet tai Svea-rahoitus.

Kustannukset seuralle

Seura saa Suomisport Seurapalvelun käyttöön hyväksymällä Suomisportin asiakirjat sekä tekemällä maksupalvelusopimuksen Suomisportin maksupalvelukumppanin Svea Paymentsin kanssa. Seurapalvelun käyttöönotto ja maksupalvelusopimuksen tekeminen on maksutonta.

Palvelussa ei ole aloitus-, kuukausi- tai käyttömaksuja. Palvelun maksupalvelutoiminallisuudet ovat maksullisia. Palvelun maksupalvelut tarjoaa Svea Payments.

Lisätietoa

Katso kaikki lisätiedot Suomisportin sivuilta ja käyttöönoton ohjeista.

Maksuttomassa webinaarissa kerrotaan Suomisport-seurapalvelusta keskiviikkona 17.3. kello 14-15. Ilmoittaudu mukaan Suomisportin tapahtumasivulla.

Pesäpalloseuroista Suomisport-seurapalvelun on jo ottanut laajasti käyttöön Siilinjärven Pesis.

Pesäpalloliitossa Suomisportista vastaa Ilona Näätänen | ilona.naatanen(ät)pesis.fi | 040 777 9001