Viime kaudella Pesäkarhut vei nimiinsä kaikki neljä paikallisderbyä. Fera on kuitenkin valmiina haasteeseen vuoden ensimmäisessä Satakunnan paikallisessa, johon joukkueen luotsaa uusi pelinjohtaja Erno Tuomainen. Myös Pesäkarhuissa koettiin iso muutos, kun seitsemän kauden ykköspelinjohtaja Sami Österlund siirtyi uusien haasteiden perässä Joensuun Mailaan ja Jarkko Pokela tarttui viuhkaan.

Lisää mielenkiintoa otteluun tuovat Ferassa pelaavat Pesäkarhujen kasvatit Fanny Lahtinen, Meea Lehtinen ja Julia Ruoho. Pesäkarhuja puolestaan edustaa Kaisa-Maija Rosvallin lisäksi nyt toinenkin raumalaislähtöinen pelaaja, Ella Kuusisto.

Satakunnan derby on katsottavissa lauantaina kello 18 alkaen osoitteessa www.fera.fi/live.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Fera ry (@ferarauma) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön pesakarhutpori (@pesakarhutpori) jakama julkaisu

Pesäkarhut jatkaa harjoitusotteluitaan heti sunnuntaina, kun Porissa vierailee sarjanousija Roihuttaret Helsingistä. Ottelu pelataan kello 16 ja sitä pääsee seuraamaan Satakunnan Kansan live-lähetyksessä tilaajille kello 15.30 alkaen. Tutustumistilaus on mahdollista aktivoida yhden (1) euron hintaan kuukaudeksi. Selostajana on äänessä Jussi Valli.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi pesäpallo-otteluihin ei voida toistaiseksi ottaa yleisöä.