Roihuttaret voitti viime kauden Ykköspesiksen ja lunasti paikkansa Superpesikseen seitsemän vuoden tauon jälkeen. Nousijajoukkueesta Manse PP:n nuttuun vaihtaneet Lina Olenius ja Ella Reiman pelaavat nyt ensi kertaa entistä seuraansa vastaan.

Roihuttaret on herättänyt mielenkiintoa uutena superpesisjoukkueena, joka on harjoitellut talven aikana hyvin. Pelinjohtaja Tommi Nevala vieraili Hyvinkään Tahkon Leidien Tahkokuvio-podcastissa viikolla ja kertoi mietteitään tulevasta sarjakaudesta.

Manse PP hyödyntää harjoitusotteluissa laajaa materiaaliaan ja kokeilee erilaisia variaatioita, seuran otteluennakossa kerrotaan. Pelinjohtaja Markus Wirzenius suuntaa katseensa jo kesään, jolloin pelaajien kierrätyksestä voi olla hyötyä.

Suora lähetys Manse PP:n ja Roihuttarien ottelusta nähdään Aamulehden nettisivuilla tänään lauantaina kello 17 alkaen. Tilauksen voi aktivoida yhden (1) euron tutustumishintaan kuukaudeksi.

Manse PP:n naisten superpesisjoukkue jatkaa harjoitusotteluitaan 20.-21.3. Tuplaviikonlopun ottelut Tahkon Leidejä ja Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan ovat katsottavissa Manse TV:ssä. Oikeudet muutoksiin pidätetään koronatilanteen ja sen mahdollisesti aiheuttamien rajoitusten vuoksi.

6.3. klo 11.54: Lisätty maininta Manse PP:n otteluennakosta.