Valitse sivu

Österlundin toimenkuvaan sisältyvät urheilutoiminnan suunnittelu ja kehittäminen, kilpailu- ja peluutusasiat, valmennuksen johtaminen ja kehittäminen, liitto-, akatemia- ja seurayhteistyöt sekä lokakuussa alkanut työ JoMan miesten edustusjoukkueessa. Lisäksi Österlund osallistuu miesten ja naisten edustusjoukkueiden rakentamiseen yhdessä toimitusjohtaja Matti Lindholmin sekä pelinjohtajien Mikko Korhosen ja Jouni Oja-Lipastin kanssa, JoMa tiedottaa.

– Haaste on iso, mutta myös todella inspiroiva, Österlund sanoo.

JoMan edellinen urheilutoimenjohtaja Petri Pennanen siirtyi helmikuun alusta uusiin tehtäviin Itä-Suomen Liikuntaopiston rehtoriksi.

– Jatkamme siitä hyvästä pisteestä, johon JoMa on ”Penin” johdolla vuosien saatossa kehittynyt, Österlund kiittelee.

Toimitusjohtaja Matti Lindholm puhuu mielellään seurasta kokonaisuutena, jonka eri osat tukevat toisiaan ja luovat yhteisöllisyyttä.

– Samin monipuolinen toimenkuva on hyvä osoitus seuramme entistä vahvemmasta sisäisestä yhteistyöstä. Emme halua enää puhua edustus- ja junioriorganisaatioista erillisinä, vaan yhtenä yhteisenä Joensuun Mailana, meijän JoMana, Lindholm toteaa.

Lisäksi JoMan organisaatiota vahvistavat junioripäällikkö Nora Pulkkinen ja lajivalmentaja Eveliina Heikkinen.