Superpesiskauden alkuun on aikaa enää kolmisen kuukautta. Lämpö siis nousee, kuten Kouvolassa on tavattu hehkuttaa, mutta Tampereellakaan ei ole jääty värjöttelemään kylmissä keleissä. Manse PP raateli ensimmäisessä harjoitusottelussaan Kankaanpään Mailan selvin numeroin. Tällä kertaa vastustaja on ennakkoarvioissa vielä astetta kovempi, kun KPL saapuu Tampereelle Janne Kivipellon, Supertähti Toni Kohosen ja mm. viime kaudella Tampereella pelanneen Jasperi Luoman johdolla.

Manse PP tuottaa ottelusta suoran nettilähetyksen, jonka aloittaa ennakkostudio lauantaina jo kello 17. Itse ottelu pääsee vauhtiin kello 17.30. Katseluoikeuden voi lunastaa Manse PP:n verkkokaupasta hintaan 8,50 €. Yleisöä ei paikan päälle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen voida valitettavasti ottaa koronarajoitusten vuoksi.

Lauantain katseluoikeudet ovat nyt myynnissä! Ensiesiintymisen tekevä MANSE TV tulevana lauantaina 6.2.:

Klo 17.00:…

Julkaissut Manse PP Miehet Torstaina 4. helmikuuta 2021

Manse PP:n viihdepaketti lauantaille 6.2.

  • 17.00 Ennakkostudiossa pelaajahaastatteluita, seuran kuulumisia ja matsin ennakointia selostamon kanssa
  • 17.30 Manse PP, Tampere – Kouvolan Pallonlyöjät
  • Jaksotauolla terveiset naisten joukkueen talviharjoittelusta
  • Ottelun jälkeen pelaajien ja pelinjohdon kommentit tuoreeltaan