Tänä viikonloppuna pelataan lauantaina ottelut JymyJussit-KoU kello 15 ja ViVe-KaMa kello 18 sekä sunnuntaina KaMa-JymyJussit kello 13 ja ViVe-KoU kello 16. Otteluiden katselukoodit ovat myynnissä edullisesti hintaan 6 € / ottelu osoitteessa www.netticket.fi/jymyjussit.

Otteluselostajina vuorottelevat Vesa Puutonen ja Mikko Taittonen. Tunnelmia ja taktiikoita avaavat katsojille huippuasiantuntijat Vesa Liikala, Risto Ojanperä sekä Jukka Peltoniemi.

Kahdelta tulevalta viikonlopulta odotetaan kiihkeitä kohtaamisia, joissa haetaan jo asetelmia kesää ajatellen. Pelaajaliikennettäkin on tapahtunut seurojen välillä. Esimerkiksi Kankaanpäähän palannut Henri Itävalo pelaa entistä seuraansa JymyJusseja vastaan, KaMa-kasvatti, Go On Superjokeri Petteri Kortelainen takoo juoksuja Koskenkorvan joukkueelle, Viljo Sillanpää kohtaa JymyJussien paidassa entisen seuransa Vimpelin Vedon sekä 14 kautta Koskenkorvaa ja urallaan myös JymyJusseja edustanut Veli-Pekka Yli-Hirvelä pukee nyt Vedon nutun ylleen.

Pelaajaliikenne on muutenkin ollut vilkasta. Teemu Isoketo palaa Vimpelin Vetoon alkavalla kaudella ja Lauri Vierimaa on uusi päällikkö Kankaanpäässä.

Syksyn puolivälieräuusinta Lapualla lauantaina

Hyvinkään Tahkon Leidit matkustaa kauden ensimmäiseen harjoitusotteluunsa Lapualle lauantaina. Vastassa on Virkiä, joka syksyn puolivälieräsarjassa pudotti joukkueen jatkosta suoraan otteluvoitoin 2-0.

Tahkon naisten superpesisjoukkuetta luotsaa uusi pelinjohtaja Mika Lehto. Niin Lehto kuin joukkueen lukkari Anni Heikkilä odottavat innolla pääsyä tositoimiin.

– Kyllä pelit ovat tämän homman suola. En malta odottaa, että pääsen taas pyörimään kotipesään, Heikkilä iloitsee Tahkon Leidien Facebook-sivulla.