Ilmoittautuminen tapahtuu Pesäpalloliiton Tapahtumapalvelussa koulutuksiin, jotka järjestetään 31.3.2021 mennessä. Tämän jälkeen Pesäpalloliitto siirtyy käyttämään Suomisport-järjestelmää.

Huippuvalmentajapolun 2-taso: Johtaminen ja vuorovaikutus

Huippuvalmentajapolun 2-tason jakso ”Johtaminen ja vuorovaikutus” oli määrä järjestää Joensuussa, mutta koulutus siirtyy verkkokurssiksi. Kouluttajina ovat Superpesiksestä tutut huippuosaajat Mikko Korhonen, Petri Pennanen ja Sami Österlund. Koulutus pidetään 26.-28.2. ja ilmoittautuminen siihen on avoinna Pesäpalloliiton Tapahtumapalvelussa 24.2. saakka.

Kurssin hinta on yhdelle osallistujalle 100 € tai useammalle henkilölle saman päätelaitteen kautta 300 €.

Juniorivalmentajapolun 2-tason viikonloppukoulutukset

Juniorivalmentajapolun 2-tason koulutuskokonaisuuksia on mahdollisuus suorittaa etäkoulutuksina viikonloppuisin. Lajitaitojen kehittäminen -osio on ohjelmassa 20.-21.2. ja Pelitaitojen kehittäminen -osio 27.-28.3. Vastuukouluttajana toimii Sotkamon Jymyn mestarijoukkueen kakkospelinjohtaja Saku Komulainen.

Kurssin hinta on yhdelle osallistujalle 100 € tai useammalle henkilölle saman päätelaitteen kautta 300 €.

Lajitaitojen kehittäminen -viikonloppu järjestetään myös Varalan urheiluopiston toimesta 26.-28.3., vastuukouluttajana Juha Antikainen.

Kokonaisvaltainen valmentaminen -osio pyritään järjestämään lähiopetuksena Kuortaneella 26.-28.3. vastuukouluttaja Perttu Hautalan johdolla ja Vuokatissa 23.-25.4.

Juniorivalmentajapolun 1-taso

Juniorivalmentajapolun 1-tason osiot Lapsen kehitysvaiheet, Seurailta ja Toimiva joukkue ovat tarjolla verkkokoulutuksina. Kunkin osion koulutusmaksu on 10 €. Ilmoittautuminen tapahtuu Pesäpalloliiton Tapahtumapalvelussa helmikuun loppuun mennessä ja osioihin liittyvien tehtävien tulee olla suoritettuina viimeistään 31.3.

1-tason Demopäivät, jotka oli suunniteltu järjestettäviksi helmikuussa, siirtyvät myöhempiin ajankohtiin. Maaliskuun osalta tilannetta tarkastellaan uudelleen 22. helmikuuta.

Koulutusvaatimukset

Koulutusvaatimukset 2021 koskevat kaikkiin aikuisten kilpasarjoihin osallistuvia joukkueita maakunta- ja aluesarjoja lukuun ottamatta sekä lasten ja nuorten leireille ja sarjoihin osallistuvia joukkueita.