Jo etukäteen on hyvä käydä läpi kattavat ilmoittautumisohjeet, jotta kaikki tarpeellinen tulee varmasti huomioitua.

Ilmoittautuminen kaikille alueleireille alkaa Pesistulospalvelussa tulevana sunnuntaina 28.2. kello 12. Huomioithan kuitenkin, että aiempien vuosien kovan kysynnän vuoksi Etenee-leirien ilmoittautuminen on rajattu ensimmäisen vuorokauden aikana vain Läntisen alueen joukkueille.

Leirille kannattaa ilmoittautua heti sunnuntaina, kun ilmoittautuminen avataan. Tämän jälkeen joukkueella on 14 vuorokautta aikaa vahvistaa ilmoittautumisensa maksamalla ennakkomaksu, kolmen leiripassin hinta. Laskulomake ladataan viime vuosien tapaan Pesistulospalvelusta, ylhäältä vasemmalta ”tulosta lasku” -linkistä.

Alle 19-vuotiaiden nuorisotuomareiden ja tuomaritarkkailijoiden ilmoittautuminen alueleireille alkaa samaan aikaan joukkueilmoittautumisen kanssa sunnuntaina. Alueleirien tuomarivelvoitetta on kohtuullistettu, jos seura tuo leirille useamman joukkueen: 1-2 joukkuetta, 1 nuorisotuomari | 3-4 joukkuetta, 2 nuorisotuomaria | 5 joukkuetta tai enemmän, 3 nuorisotuomaria.

Poikkeusaikana alueleireille ja valtakunnallisille leireille on päivitetty ilmoittautumisehdot (pdf), joihin on hyvä tutustua huolellisesti.