Leirien merkitys korostuu nuorten kilpailu- ja tuomaritoiminnassa. Kun leirit ovat jo entuudestaan olleet Kuoppalan vastuualueena, uudelleenjärjestelystä haetaan samalla synergiahyötyjä. C-nuorten SM-karsintasarjan jatkumona pelataan vuosittain Suomen mestaruudesta valtakunnallisella Nuorisoleirillä, tänä vuonna Kuopiossa ja Siilinjärvellä 19.–24.7.2021.

Juha Kuoppalan vastuulla ovat jatkossa suomensarja ja C-nuorten SM-sarja.

Kilpailupäällikkö Timo Lamminen jatkaa entistä vahvemmin ylempien sarjatasojen vastuuhenkilönä ja vastaa kilpailutoiminnan kokonaisuudesta. Uudelleenjärjestely antaa lisää resursseja kehitystyölle ja suunnittelulle sekä esimerkiksi tulospalveluun liittyvien suurempien kokonaisuudistusten valmistelulle.

Lisätietoa: Juha Kuoppala | juha.kuoppala(ät)pesis.fi | 040 055 2248
Timo Lamminen | timo.lamminen(ät)pesis.fi | 050 348 6013