Valitse sivu

Suuri yleisö oppi viime kaudella tunnistamaan Superpesiksen kultakypärän Puuilon nimellä. Kultakypärä on käytössä kaikissa superpesisotteluissa pelaajilla, jotka on palkittu edellisessä ottelussa joukkueidensa parhaina.

Pesäpalloliiton myyntijohtaja Jonne Kemppainen lupailee jatkossa vieläkin vahvempaa yhteistyötä erityisesti ottelutapahtumiin sekä sähköiseen sisältömarkkinointiin liittyen.

– Solmimme vuosi sitten uuden yhteistyökumppanuuden, vaikka ympärillämme vallitsi iso epävarmuus tulevan kesän läpiviennistä. Kausi saatiin vietyä onnistuneesti läpi ja saavutimme Puuilon kanssa hyviä tuloksia. Tulevalla pesäpallokaudella nostamme entisestään kierroksia Puuilon kanssa ja yhteistyö näkyy yhä vahvemmin molempien osapuolten toiminnassa, toteaa Kemppainen.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Pesäpalloliiton kanssa, ja meillä on ilo jatkaa yhteistyötä myös tulevalla kaudella. Haluamme tukea suomalaista huippu-urheilua ja pesäpallo sopii valtakunnallisena lajina brändiimme erinomaisesti. Superpesiksen ympärillä on juuri nyt positiivinen ja vahvasti eteenpäin pyrkivä tekemisen meininki ja ilmapiiri, Puuilon markkinointijohtaja Perttu Partanen toteaa.

Tietoa Puuilosta

Puuilo on perustettu vuonna 1982 ja yhtiö on yksi johtavista tarjoustavarataloketjuista Suomessa. Vahvasti kasvavalla yhtiöllä on tällä hetkellä 30 myymälää ympäri Suomea sekä verkkokauppa. Tuotevalikoima sisältää rakennustarvik­keet, työkalut, autotarvikkeet, puutarhatarvikkeet, lemmikkiruoat ja -tarvikkeet sekä taloustavarat. Puuilo palvelee erityisesti tee-se-itse-asiakkaita sekä yrityksiä. Yhtiö tunnetaan aina edullisista hinnoistaan sekä laajasta tuotevalikoi­mastaan. Viimeksi päättyneellä tilikaudella (2019) yhtiön henkilöstömäärä oli n. 456 kokoaikaisiksi muutettuna ja liikevaihto n. 170,5 miljoonaa euroa. Yhtiön omistavat Adelis Equity Partners Fund I AB ja yhtiön toimiva johto. Lisätie­toja: www.puuilo.fi.

Liki 100 vuotta pesäpalloa

Kansallispelimme pesäpallo on liikuttanut kaikenikäisiä suomalaisia jo liki 100 vuoden ajan. Superpesis on naisten suosituin palloilusarja Suomessa ja miesten osalta yleisömäärävertailun kolmonen. Superpesisottelut ovat vastuullisesti järjestettyjä ja viihdyttäviä tapahtumia, joissa viihtyy koko perhe. Ennen korona-aikaa mitattujen lukujen perusteella pesäpallolla on yli 18 000 lisenssin hankkinutta rekisteröityä harrastajaa. Lasten ja nuorten leireille lunastetaan yli 10 000 leiripassia vuosittain. Lisätietoa: www.superpesis.fi / www.pesis.fi