Manse PP voitti Ykköspesiksen 2019 ja sijoittui viime kauden Superpesiksessä 12:ksi. Syksyn tuulet toivat Tampereelle tukun pesäpallon kovinta lajitaitoa. Manse PP:n joukkueeseen liittyivät mm. kolmen edeltäneen vuoden miespesäpalloilijat: Henri Puputti (vuoden pesäpalloilija 2010 ja 2017), Tuomas Jussila (2015 ja 2018) ja Juha Puhtimäki (2019).

– Tulikasteensa Keisari-nutussa pääsevät tekemään myös Topias Lilja, Mikko Pauna sekä Lauri Kivinen. Uusista hankinnoista Simo Vainikainen parantelee vielä alavartalovammaansa eikä esiinny kokoonpanossa, Manse PP:n otteluennakossa kerrotaan.

Voimasuhteita sarjan kärjessä on rajusti ravisteltu, joten mielenkiintoa tulevan superpesiskauden ympärillä riittää yllin kyllin. Manse PP:n Facebook-sivulla tarjoillaan ennakkostudio ennen illan ottelua kello 15. Luvassa on pelaajien ja pelinjohdon haastatteluita sekä asiantuntija Jouni Rosenbergin mietteitä niin illan ottelusta kuin ylipäätään kaudesta 2021.

Keisarit tänään! Näillä kokoonpanoilla lähdetään kauden 2021 ensimmäiseen matsiin. Jaksotauolla tehdään pieniä muutoksia…

Julkaissut Manse PP Miehet Lauantaina 23. tammikuuta 2021

 

Paikallisvastustaja Kankaanpään Maila tasonmittaukseen

Manse PP:n vieraaksi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen (Pirkkahalli) saapuu Kankaanpään Maila. Koronarajoitusten vuoksi yleisölle ei pystytä ovia avaamaan, mutta ottelun näyttävät suorana tilaajilleen Aamulehti, Kankaanpään Seutu ja Satakunnan Kansa kello 17 alkaen. Tutustumistilaus on mahdollista aktivoida vain yhden (1) euron hintaan. Selostajana on äänessä Jani Saari.

Vahvasti uudistunut KaMa on tuskaillut koronarajoitusten kanssa, kun mahdollisuudet yhteisharjoitteluun ovat olleet liki olemattomat. Joukkueen tamperelaisille tuttu pelinjohtaja, Manse PP:n nousijajoukkuetta Ykköspesiksessä 2019 luotsannut Mika Kulmala pitää sen myötä lauantain ottelua erityisen tärkeänä.

KaMa on saanut riveihinsä useita kokeneita avainpelaajia, kuten Henri Itävalon,Ville PostinHenri Pulkkisen ja Lauri Vierimaan. Yksikään pelipaikka ei silti ole selviö, sillä ryhmässä on nälkäisiä nuoria pelaajia haastamassa.

– Jokaiselle pelipaikalle on ainakin kaksi kaveria tyrkyllä eli kyllä kilpailua jonkin verran on. Kokeneimmat kaverit kantavat isoa vastuuta, mutta nuoremmille on isoja tontteja tarjolla ja seuraavia steppejä pitää näkyä. Latu on auki kasvutarinoille. Totta kai pitää ajatella nuoren parasta ja sopivinta sarjatasoa kehityksen kannalta, pelinjohtaja Kulmala toteaa Kankaanpään Mailan nettisivuilla.

Manse PP:n kokoonpanosta Topias Lilja ja Mikko Pauna pelasivat vielä viime kaudella KaMan väreissä.