Vapaamuotoinen hakemus lähetetään sähköpostilla. Viestiin tulee sisällyttää tiedot turnauksen tai leirin aikataulusta, suunnitellusta joukkuemäärästä sekä perusteet turnauksen järjestämiselle kilpailukauden aikana.

– Haluamme rauhoittaa kilpailukauden virallisia otteluita varten ja varmistaa, että erityisesti keväällä pelattavat valtakunnalliset karsintasarjat saadaan pelattua annetussa aikataulussa. Myös osalla alueista aluesarjat pelataan turnausmuotoisesti viikonloppuisin pitkien matkojen takia, Pohjoisen alueen aluevastaava Kimmo Hirsilä toteaa.

– Jotta turnausohjelmat saadaan järkevästi rakennettua, osa sarjoista aloitetaan jo toukokuun alkupuolella. Isommat turnaukset rajaavat heti pois mahdollisia viikonloppuja, jolloin otteluita voitaisiin pelata, Hirsilä lisää.

Kilpailukausi on määritelty alueiden kilpailumääräysten 4 §:n mukaan 1.5.–30.9. väliselle ajalle. Kaikkiin näiden päivämäärien sisällä järjestettäviin turnauksiin tarvitaan myönnetty lupa.

 

Aluevastaavat