Avustusta voi saada koronaviruksen aiheuttamien tappioiden kattamiseen; toiminnan väliaikaisen keskeytymisen, tapahtumien peruuntumisen, siirtymisen tai uudelleenjärjestelyn aikavälillä 1.6.2020-31.1.2021 aiheuttamiin kustannuksiin ja tappioihin. Avustuksen painopisteenä on lasten ja nuorten tavoitteellinen toiminta urheiluseuroissa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö voi käyttää avustuksiin yhteensä enintään 2 000 000 euroa.

Avustusta haetaan opetus- ja kulttuuriministeriön asiointipalvelussa. Kaikki lisätiedot ja hakuohjeet löytyvät OKM:n nettisivuilta. Hakemuksen hiomisessa priimakuntoon auttavat Pesäpalloliiton seurakehittäjät ja aluevastaavat.

Määräaikaisen kustannustuen toinen hakukierros käynnissä

Yritysten määräaikaisen kustannustuen toinen hakukierros on käynnissä ja päättyy 26.2.2021 klo 16.15. Yritysten lisäksi liiketoimintaa harjoittavat yhdistykset ja säätiöt voivat hakea kustannustukea. Kustannustukea voidaan myöntää vain yhdistysten ja säätiöiden taloudelliseen toimintaan.

Kaikki lisätiedot löytyvät Valtiokonttorin sivuilta.