Valitse sivu

Mallisto on laaja sisältäen mm. erilaisia tuomaritakkeja ja -housuja, pikeepaidan, shortsit, kevyttoppatakin, hupparin, collegehousut, kahden eri koon urheilukasseja sekä teknisen t-paidan ja lippiksen.

Unique Brandingin verkkokauppa ottaa vastaan tilauksia milloin itsellesi parhaiten sopii. Uudet tuomariasut ovat myös mainio joululahjavinkki vaikkapa kannustettaessa nuorta tuomaria urallaan eteenpäin!


Uudet tuomariasut ovat keränneet paljon kiitosta ja kehuja superpesistuomareilta. Kun suomalainen kesä tarjoaa tunnetusti vaihtelevaa säätä, monipuolisen malliston laadukkaat tuotteet takaavat miellyttävän olon kaikilla keleillä.

Uudet tuomariasut ovat kaudesta 2021 lähtien käytössä kaikilla tuomareilla Superpesiksen ja Ykköspesiksen otteluissa sekä superpesistuomareilla ja C-tason tuomareilla kaikissa sarjoissa. Pesäpallon kilpailumääräysten mukaan ”liiton alaisissa otteluissa on tuomaristolla oltava yllään virallinen tuomariasu.” Uusien tuomariasujen käyttö on sallittua kaikille tuomareille kaikilla sarjatasoilla.