Valitse sivu

Maailman liiton (WBSC) globaalissa rankingissä lohkon ensimmäisenä on isäntämaa Slovakia sijalla 35. Toisena tulee Bulgaria sijalla 57. Suomi tulee kolmantena sijalla 61 ja Unkari viimeisenä sijalla 66. Slovakia on varmasti turnauksen ennakkosuosikki, sillä onhan se maailman rankingissä esim EM-A sarjan vakiomaan Ruotsinkin (sija 46) edellä.

Maajoukkue aloittaa harjoittelun yhdessä heti kun Covid-19 tilanne sen sallii. Uusi valmennusjohto on laatinut pelaajille harjoitusohjelmat, jotka toimitetaan kaikille kandidaateille henkilökohtaisen harjoittelun ohjaamiseksi.

”Me tulemme kokomaan joukkueen, jolla uskomme olevan parhaat mahdollisuudet pärjätä nimenomaan joukkueena näissä karsinnoissa! Toivottavasti saamme myös mukaan jokusen pelaajan Superpesiksen puolelta, jos vain otteluohjelmat jne sallivat. Samoin muutamat ulkomailla pelaavat Suomen passin haltijat ovat avainasemassa joukkuetta koottaessa” Kertoo joukkueen GM Jukka Ropponen

Baseball maajoukkueen valmistautumista tuleviin EM-karsintoihin tullaan seuraamaan tarkasti Baseball liiton Facebook sivuilla sekä Instagram tilillä.