Valitse sivu

Kaudella 2021 tuomariorganisaatioon kuuluu jo nimetyn tuomarijohtaja Matias Laukkasen lisäksi Jari Saaranen (tuomarinimeäjä), Tapani Hotakainen (tuomarikoulutusvastaava), Niina Lämsä (alempien sarjojen tuomarivastaava), Matti Lähteenmäki (koulutusryhmän vastaava) ja Juha Kuoppala (nuorisotuomarikouluttaja).

– Pesäpallon tuomaritoimintaa on viety ansiokkaasti eteenpäin viime vuosina. Uskon, että jatkossa nuorekkuus, dynaamisuus, ja ennakkoluulottomat ideat ovat hyviä asioita. Avoimuus on yksi tärkeistä toimintaperiaatteista – kaikenlainen rakentava palaute on aina tervetullutta, tuomarijohtaja Matias Laukkanen kertoo.

Tuomariorganisaatio 2021:

Matias Laukkanen, tuomarijohtaja
Jari Saaranen, tuomarinimeäjä
Tapani Hotakainen, tuomarikoulutusvastaava
Niina Lämsä, alempien sarjojen tuomarivastaava
Matti Lähteenmäki, koulutusryhmän vastaava
Juha Kuoppala, nuorisotuomarikouluttaja

Lisätiedot:
Matias Laukkanen
puh. 044 370 0222