Valitse sivu

Alusta saakka on ollut selvää viedä lajeja yhdessä eteenpäin ja kasvattaa yhteistä harrastajamäärää. Samalla jäsenille tarjotaan entistä monipuolisempia harrastusmahdollisuuksia ja kansainvälisyyttä.

Vanhoja baseball.fi-sivuja ei ole tarkoituksella enää päivitetty. Ne jäävätkin pois käytöstä, kun kaikki baseball-puolen uutiset julkaistaan jatkossa pesis.fi/baseball-osoitteessa. Baseball-tieto pesis.fi-sivustolla avaa myös paremman näkymän pesäpalloväelle, jota kiinnostavat kansainvälisyys ja baseballin tuomat mahdollisuudet.

– Yhdessä olemme paljon vahvempia kuin erillään toimittaessa. Kevään ja tulevan kauden aikana näkevät lajiemme harrastajat monia esimerkkejä tästä, kun pääsemme toteuttamaan suunniteltuja ohjelmia, kertovat Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta ja Jukka Ropponen baseballin puolelta.

Perustiedot on nyt päivitetty pesis.fi/baseball-osioon. Sivustoa täydennetään ja viedään eteenpäin kaiken aikaa.