Valitse sivu

Muutoksia tehdään A- ja C-lohkojen tammikuun otteluihin. Manse PP Tampereelta kohtaa sarjanousijan Haminan Palloilijat kotihallissaan lauantaina 13.2. kello 16.30 (alkuperäinen ottelupäivä 23.1.).

Imatralla tammikuun otteluiden uusi pelipäivä on sunnuntai 28.2. (alkuperäinen 30.1.). Siilinjärven Pesis ja Imatran Pallo-Veikot aloittavat kello 14.00, Kouvolan Pallonlyöjät ja Hyvinkään Tahko kohtaavat kello 17.00.

– Epidemiologisesta tilanteesta tammikuun lopulla ei ole vielä varmuutta. Kuitenkin tiedämme jo nyt, että useilla alueilla rajoitukset ovat voimassa 10.1.2021 saakka ja vaikuttavat joukkueiden harjoitteluun. Ottelusiirroilla mahdollistamme joukkueille enemmän aikaa valmistautua Halli-SM-otteluihin, kilpailupäällikkö Timo Lamminen toteaa.

Halli-SM-turnausten otteluohjelmat löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.superpesis.fi/halli-sm.