JoMa haluaa viedä toimintaansa eteenpäin kaikilla tasoilla. Kun seura on saavuttanut menestystä miesten puolella, samaa oppia hyödynnetään naisten Superpesiksessä.

– Kolme kokonaisuutta: urheilupuoli, markkinointi ja kotiottelut. Meillä on toimiviksi osoittautuneita konsepteja miesten otteluissa, joita voidaan siirtää naisten puolelle ja saavuttaa synergiaetuja. Kokemuksia ja oppeja kannattaa tietysti hyödyntää. Niin seuran sisällä miehet ja naiset kuin yhteistyö eri lajien kanssa eivät ole toisilta pois, vaan ne ruokkivat toisiaan, Super-JoMa Oy:n toimitusjohtaja Matti Lindholm muistuttaa.

Konkreettinen esimerkki on seuran yhteiskausikortti, jolla näkee niin miesten kuin naisten ottelut yhdellä kortilla. Tarjolla on huippu-urheiluviihdettä yhteensä 27 superpesisottelun verran pelkästään runkosarjassa. Lindholm toivoo pesäpallon ystävien löytävän myös jännittävät naisten Superpesiksen ottelut.

– Haluamme tuoda miesten ja naisten Superpesiksen lähemmäs toisiaan. Katsojallekin se on helpompaa, kun ei ole montaa eri korttia. Miesten superpesisotteluiden katsojien odotamme löytävän myös naisten ottelut.

– Naisten Superpesis on meille tärkeä projekti, jota haluamme kehittää eteenpäin. Yhteiskausikortti on hyvä askel oikeaan suuntaan.

Joensuun Maila on vienyt toimintaansa määrätietoisesti eteenpäjn kaikilla sektoreilla. Oma junioritoiminta houkuttelee lapsia ja nuoria puoleensa, minkä lisäksi Joensuu näyttäytyy houkuttelevana mahdollisuuksien kaupunkina nuorille.

– Yliopistokaupungin etu on mahdollisuuksien tarjoaminen. Sitä kautta meille on jo tullut pelaajia, kuten Marianne Roiha, joka opiskelee täällä. Joensuu on hieno kaupunki ja JoMan brändi kiinnostaa varmasti, Lindholm iloitsee.

– Tavoitteena on, että JoMa nousee myös naisten Superpesiksessä tasolle, jota meiltä odotetaan. Projektin on tarkoitus edetä paljon nopeammin kuin se eteni miesten puolella. Meiltä löytyvät selkeät strategia, linjaukset ja suunnitelmat, joiden mukaan mennään, Lindholm lisää.

Joensuun Maila tiedotti kausikorttimyyntinsä alkamisesta tiistaina. Superpesisjoukkueen kausikortti on mainio joululahjaidea pesäpallon ystävälle.

Joensuun Mailan naisten matkasta Superpesikseen kertoo seuran YouTube-kanavalla julkaistu dokumentti, joka sai ensiesityksensä kesäkuussa.