Valitse sivu

”Kirittäret huuhtoo kultaa: Jyväskylän Kirittäret voittaa naisten Superpesiksen jo kolmatta kertaa putkeen Jyväskylässä 20.9. Pelinjohtaja Nalle Viljaselle mestaruus on yhdeksäs neljällä eri vuosikymmenellä.”

Sinä olet mukana päättämässä, onko tässä vuoden 2020 sykähdyttävin urheiluhetki. Äänestys avataan tänään perjantaina osoitteessa urheilugaala.fi/sykahdyttavinhetki ja ehdokkaat tuodaan esiin myös Ylen Urheilustudio-lähetyksissä. Kenellä tahansa on mahdollisuus äänestää ja vaikuttaa!

Kirittärien joukkue uusiutui viime kaudelle, mutta menoa se ei hidastanut. Mestaripelinjohtaja Jussi ”Nalle” Viljanen luotsasi Kirittäret kolmannen kerran peräkkäin Suomen mestariksi ja juhli itse mestaruutta jo neljännellä eri vuosikymmenellä. Vahvoista yksilöistä Emma Körkkö palkittiin vuoden naispesäpalloilijana, Venla Karttunen vuoden tyttöpesäpalloilijana, Ella Korpela pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana ja Mari Mantsinen vuoden lukkarina pesäpallokauden parhaat -palkintogaalassa lokakuussa.

Ennen kaikkea Kirittäret voitti kuitenkin Suomen mestaruuden joukkueena, joka löi vastustajansa niin pelillisesti kuin henkisten vahvuuksiensa kautta.

Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki -kategorian voittaja valitaan yleisöäänestyksen perusteella ja palkitaan Urheilugaalassa torstaina 14.1.2021. Urheilugaalaa juhlitaan poikkeuksellisesti vain Yle TV2:n suorassa lähetyksessä. Lisätietoa Urheilugaalasta ja kaikista palkinnoista löytyy osoitteesta urheilugaala.fi.