Valitse sivu

Ikaalisten Tarmon kasvatti nousi isoon rooliin Kirittärien mestarijoukkueessa päättyneellä kaudella, kuten joukkueen fanikatsomon haastattelussa kävi ilmi. Aiemmin enemmän jokerin roolissa nähty Kirsilä otti varmaotteisilla peliesityksillään paikkansa kakkoskopparina pudotuspelien parhaana palkitun Ella Korpelan vierellä.

Pääsarjaura lähti käyntiin Mansen Räpsän nimellä pelanneessa superpesisjoukkueessa 2013-15 ja Manse PP:ssä Tampereella 2016 ennen siirtoa Kirittärien riveihin Jyväskylään. Ensi vuonna kolmikymppisiään juhliva Kirsilä pelasi yhteensä 158 runkosarjan superpesisottelua, kunnes edessä oli päätös antaa tilaa seuraaville unelmille.

– Jo vuosi sitten oli ajatus, että kerran vielä. On aika kääntää sivua elämässä. Rumpujen soittaminen ja musiikin tekeminen on myös ollut iso osa elämääni ja nyt on aika keskittyä siihen toiseen unelmaan yhä enemmän. Lisäksi työelämässä eteneminen ja kehittyminen tuntuvat nyt ajankohtaisilta. Olen kiitollinen tästä matkasta kaikkien näiden hienojen ihmisten kanssa Kirittärissä, Kirsilä sanoi Kirittärien tiedotteessa syyskuun lopulla.

– Jo sopimusneuvotteluissa syksyllä 2016 tuli tunne, että siinä on ihminen, johon voi luottaa ja pelaaja, joka on ennen kaikkea suuren sydämen joukkuepelaaja. Sitä Camilla toden totta on ollut, kehui seurajohtaja Petri Kaijansinkko.

Kuten SuomiViihde-sivusto kertoi syyskuussa, Troija-yhtyeessä Kirsilä soittaa rumpuja ja Petja Haapaniemi on vokalisti. Duon yhdistelmä ei ole musiikkimaailman yleisin, mutta eri tyylien yhdistäminen toimii vaikuttavalla tavalla. Yhtyeen oma esittely herättää kiinnostuksen: ”Troija on uusi suomalainen yhtye, joka nousee esiin raskaalla soundilla, elokuvallisella tunnelmalla ja vahvalla tulkinnallaan. Tunteella, asenteella ja taidolla bändi rikkoo popmaailman genrerajoja tavalla, jota Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu.”

Debyyttisingle ”Troijan Hevonen” on todellinen voimabiisi, joka sopii mainiosti urheilujoukkueiden koppimusiikiksi. Kappaleen video on täynnä tunnetta ja tuo kuviin tunnelmapaloja Hippoksen pesäpallopyhätöstä. Ne ovat Camilla Kirsilän rakkaita muistoja pesäpallon parista.

– Tää on hälytys, viimenen varotus. Lupasin etten enää koskaan hävii samaa erää. Tää on tarina kun sisäl syntyy kapina. Mä aion voittaa niin kauan kun aamusin herään.

Seuraa Troija-yhtyeen kuulumisia bändin tileiltä Instagramissa ja Facebookissa sekä kuuntele Troijan Hevonen -biisi Spotifyssa!