Valitse sivu

Lajivalmentajatutkinto koostuu neljästä lähijaksosta (torstaista sunnuntaihin) Kuortaneella ja Varalassa sekä lajinkehittämistyöstä. Jaksokohtainen osallistumismaksu on 390 € eli kokonaishinnaksi muodostuu 1560 €. Ilmoittautuminen PLVT13:lle on avattu Pesäpalloliiton tapahtumapalvelussa ja kaikki lisätiedot löytyvät koulutussivulta.

Lajivalmentajatutkinnolle aiemmin osallistuneet ovat kehuneet kovasti koulutuskokonaisuutta ja sen tuomia hyötyjä omalle valmentajauralle.

– Kannatti lähteä ajelemaan 600 kilometriä pitkiin viikonloppuihin, missään vaiheessa aika ei tullut pitkäksi. Kurssi antoi paljon eväitä valmennukseen ja pelinjohtoon. Lisäksi kurssilta sai uskonvahvistusta omaan tekemiseen ja uusia kontakteja ympäri Suomen. Kurssin vetäjät ja vierailevat luennoitsijat olivat priimaa, PLVT11:lle osallistunut Jussi-Pekka Niittymäki kiitteli.

– Arjessa oma näkemys voi kaventua. Yksittäistä asiaa on vaikea eritellä, mutta koulutus laittoi ajattelemaan ja toi esiin laajemman kokonaisuuden. Koulutuksen avulla kokonaisvaltainen näkemys jäsentyy nyt paremmin. Haluan ehdottomasti suositella tätä muillekin, sanoi Jyrki Pellonperä PLVT12:lta.

Koulutusviikonloppujen kokonaisuudet ovat:

– Toimintaympäristö ja johtaminen, lajin kehittäminen (Kuortane, 5.-8.11.2020)
– Henkinen valmennus ja vuorovaikutustaidot, pelin kehittäminen (Varala, Tampere, 10.-13.12.2020)
– Harjoittelun ohjelmointi ja lajifysiikkaharjoittelu, pelin kehittäminen (Varala, Tampere, 21.-24.1.2021)
– Kokonaisvaltainen valmennus, lajinkehittämistyöt ja pelin kehittäminen (Kuortane, 11.-14.3.2021)

Pääsyvaatimuksena Lajivalmentajatutkinnolle on lähtökohtaisesti pesäpallon kolmiportaisen koulutusjärjestelmän toisen tason tutkinto tai korkeampi liikunta-alan koulutus.

Lisätietoa: Juha Antikainen, Pesäpalloliiton koulutusvastaava
040 535 0337 | juha.antikainen(ät)varala.fi