Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräisten (12 §) asioiden lisäksi muut mahdolliset liittojohtokunnan esittämät asiat. Jäsenillä on mahdollisuus esittää syyskokoukselle käsiteltäväksi muita asioita edellyttäen, että esitys tästä on jätetty liittojohtokunnalle viimeistään 21 päivää ennen kokousta (13 §) eli 30.10.2020 mennessä.

Ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu osoitteessa osoitteessa my.surveypal.com/Syyskokous2020 maanantaihin 2.11.2020 mennessä. Pesäpalloliiton liittojohtokunta päättää kokouksessaan 29.10.2020, onko syyskokoukseen osallistuminen etäyhteydellä mahdollista.

Kokouksen järjestelyiden ja kokoontumisen osalta noudatetaan ko. ajankohtana voimassa olevia mahdollisia viranomaisten asettamia rajoituksia.

Kokouskutsu kokonaisuudessaan (pdf)

Vaalitoimikunnan esitys syyskokoukselle

Kevätkokous päätti vaalitoimikunnan asettamisesta valmistelemaan syyskokouksen henkilövalintoja. Vaalitoimikuntaan nimettiin Esa Koivula, Anu Urpalainen ja Unto Väisänen.

Vaalitoimikunta on lähettänyt kyselyn jäsenseurojen puheenjohtajille. Mikäli viesti on jäänyt matkalle, ota yhteyttä urpalainenanu(ät)gmail.com.