Valitse sivu

Maajoukkueen tavoite on tulevina kausina kehittää toiminnan tasoa huomattavasti nykyisestä, nousta EM-tasolla B-pooliin sekä parantaa sijoitusta maailman liiton rankingissa yltääksemme 50 parhaan maan joukkoon kauden 2023 jälkeen.

Päävalmentajalta odotetaan erityisesti hyvää yhteistyökykyä osana nyt perustettavaa maajoukkueen johtoryhmää. Tämän lisäksi tulevalla valmentajalla on kattava lajituntemus ja -osaaminen, sekä aikaisempaa baseball-valmennuskokemusta. Valinnan edellytyksenä on vakituinen asuminen Suomessa, kun toimintaa nyt laajennetaan.

Päävalmentaja on mukana maajoukkueen johtoryhmän kanssa valitsemassa tarvittavat muut valmennustiimin jäsenet. Maajoukkueen päävalmentaja vastaa maajoukkueen laji- ja oheisharjoittelun vetämisestä, pelaajien henkilökohtaisten ohjelmien luomisesta sekä niiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä maajoukkueen johtoryhmän, valmennustiiminsä ja taustaorganisaation kanssa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse Pesäpalloliiton baseball-lajivastaavalle Ville-Herman Saarmanille osoitteeseen ville.saarman(ät)pesis.fi 30.10.2020 kello 12.00 mennessä. Kaikki hakijat, joilla on riittävä tausta tehtävän hoitamiseen, kutsutaan haastatteluihin marraskuun 2020 aikana. Liitto julkaisee uuden päävalmentajan ja maajoukkueen johtoryhmän 30.11.2020, minkä jälkeen toiminta käynnistetään.