Valitse sivu

Ylivieskan Kuulan kasvatti Jussila on ehdottomasti yksi maailman parhaista pesäpalloilijoista. Kolminkertainen Suomen mestari on kärkilyöntitilaston ykkönen kaudelta 2015 ja neljän kultaisen räpylän voittaja pelaajien äänestämänä parhaana ulkopelaajana. Itä-Länsi-kutsuja Jussila on saanut yhdeksän, ensimmäisen kerran vain 19-vuotiaana kaudella 2008.

Jussila on edustanut urallaan Pattijoen Urheilijoita (2007-09 ja 2011-12), Oulun Lippoa (2010), Joensuun Mailaa (2013-19) ja Imatran Pallo-Veikkoja (2020) ennen siirtymistään Tampereelle.

– Mansessa on hyvä juttu meneillään, johon on kiva liittyä mukaan. Tuleva joukkue vaikuttaa kilpailukykyiseltä, matkustaminen Tampereelle Oulusta on helppoa ja nopeaa ja perhekin on innostunut muuttamaan kesäksi Tampereelle. Kokonaispaketti kallisti vaakakupin Mansen suuntaan. Tampere on tunnettu jääkiekkokaupunkina, mutta pyritään rakentamaan tästä nyt pesäpallokaupunki, Jussila sanoo Manse PP:n tiedotteessa.

Lilja tuo vahvuutta tamperelaisjoukkueen koppariosastolle sekä etenemispuolelle. Tähän saakka Lilja on pelannut kaikki uransa 212 Superpesiksen runkosarjaottelua Kankaanpään Mailassa.

– Kasvattajaseurasta lähteminen oli iso päätös, mutta tällä hetkellä tuntuu sen olleen oikea päätös. Odotan innolla uusia haasteita Tampereelta sekä uutta potkua omalle pesäpallouralle. Myös opiskelujen vuoksi Tampere ja Manse PP oli paras valinta.

Manse PP:ssä jatkavat yksivuotisilla sopimuksilla Joonas Eirola ja Tuomas Tuohisaari sekä pelinjohtajana Matti Iivarinen. Seuran naisten superpesisjoukkue sai riveihinsä uusina kasvoina Lina Oleniuksen ja Ella Reimanin helsinkiläisestä Roihusta (uutinen Superpesiksen sivuilla).