Valitse sivu

Loppuottelujoukkueet ovat alkulohko B:n kärkikaksikko. Keskinäisen kohtaamisen vei runkosarjassa Jymy nimiinsä Sotkamossa lukemin 0-2 (5-7, 0-1), kuten kaikki kauden tähän saakka pelaamansa 12 otteluaan.

JoMa kukisti puolivälieräsarjassa Kouvolan Pallonlyöjät voitoin 2-0 ja välieräsarjassa A-lohkon voittaneen Hyvinkään Tahkon voitoin 2-1.

Molempien loppuottelujoukkueiden tähtipelaajia on mukana myös miesten Superpesiksen välierissä, kuten Jymyn riveissä pelaavat Aapo Komulainen, Kalle Kuosmanen ja Konsta Kurikka sekä JoMan Samuel Tirkkonen.

B-poikien SM-pronssimitalit ratkaistaan poikien Superpesiksen pronssiottelussa kerrasta poikki -periaatteella. Hyvinkään Tahko saa Pihkalaan vieraakseen Kiteen Pallo -90:n torstaina kello 16.30 alkavaan otteluun.

Poikien Superpesiksen loppuottelu (2 voittoa)

To 10.9.
Sotkamon Jymy – Joensuun Maila 16.30 Ruutu, Fanikamera

Ti 15.9.
Joensuun Maila – Sotkamon Jymy 16.00

Ke 23.9.
Sotkamon Jymy – Joensuun Maila 15.30 Tarvittaessa

Poikien Superpesiksen pronssiottelu (1 voitto)

To 10.9.
Hyvinkään Tahko – Kiteen Pallo -90 16.30