Keskiviikon ottelussa Lippo vei kolmostilanteet 9-15. Kotiutusten osalta latinki jäi piippuun, vaikka sarjan lyöjäkuninkuuden ylivoimaisesti voittanut Go On Superjokeri Markus Hallasuo iski jälleen kolme juoksua.

PuPe sen sijaan onnistui tärkeissä paikoissa. Go On Superjokeri Teemu Nivala takoi kotijoukkueen tasoihin ensimmäisen jakson viimeisessä sisävuorossa ja avasi juoksuhanat heti toisen jakson alkuun.

PuPe johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2-0. Sama tilanne on toisessa välieräparissa, jossa Haminan Palloilijat haki toisen kiinnityksen jatkopaikkaan Alajärveltä tuloksella 0-2 (4-5, 0-2). Ottelua seurasi Kitron stadionilla 824 katsojaa.

Molemmat sarjat ovat ensimmäistä kertaa katkolla Oulussa ja Haminassa tulevana lauantaina. Tarvittaessa pelataan sunnuntaina ja viikon päästä keskiviikkona.

Miesten Ykköspesiksen loppuottelun voittaja nousee Superpesikseen kaudelle 2021.