Valitse sivu

Ensimmäiset ottelut pelataan Joensuussa ja Sotkamossa lauantaina, toiset kohtaamiset nähdään Kouvolassa ja Vimpelissä heti perään sunnuntaina. Loppuottelupaikan voi siis varmistaa jopa jo viikonloppuna!

Jännitys sen kuin tiivistyy myös naisten Superpesiksessä. Pesäkarhut Porista herätti välieräsarjan tamperelaista Manse PP:tä vastaan uudelleen eloon eivätkä tunteet leimahtaneet pelkästään kentällä. Pelinjohtajien välille syntyi yllättävän kipinöivää sanailua.

Yksi todella kunnioitettava pesäpalloura tuli päätökseen viime sunnuntaina. Raahelaisen Pattijoen Urheilijoiden Timo Kallio piti todella koskettavan puheen Rännärin stadionilla, kun joukkueen taival päättyi puolivälierissä Joensuun Mailaa vastaan. Kallio voitti Suomen mestaruuden 2008, SM-hopean ja kaksi SM-pronssia PattUn riveissä sekä kaksi SM-pronssia JoMan paidassa 2016-17.