Valitse sivu

Sotkamon Jymy varmisti hyvissä ajoin runkosarjan kakkospaikkansa. Katseet kiinnittyivät kuitenkin viimeisissä otteluissa lautasen äärelle, jossa hääri nuori lukkarilupaus Aapo Komulainen. Pesisuutiset otti selvää, onko Jymyn lukkarivalinta pudotuspeleihin Komulainen vai Ville Väliaho.

Porilaisen Pesäkarhujen Emilia Itävalo kiittelee Seinäjoen Maila-Jussien vahvaa panosta puolivälieräsarjassa, joka valmisti yhtä mestariehdokasta tuleviin koitoksiin. Itävalo myös paljasti, mitkä hömppäsarjat vievät ajatukset muualle Superpesiksen pudotuspeleistä.

Kouvolan Pallonlyöjät kohtaa Kiteen Pallo -90:n miesten puolivälierissä, ennakkospekulaatioiden perusteella tasaisimmassa avauskierroksen ottelusarjoista. KPL:n kohdalla joukkueen terveystilanne on herättänyt kysymysmerkkejä. Pesisuutisissa pelinjohtaja Iiro Haimi kertoo, mikä todellinen tilanne on pudotuspeleihin lähdettäessä.