Valitse sivu

Joukkueiden kolmas kohtaaminen siirrettiin torstaille sääolosuhteiden takia. Nyt Oulun pelikeli oli 11 lämpöasteessa tuulinen, mutta poutainen.

Vieraat saivat oljenkortensa avausjaksolla. Go On Superjokeri Juha Leskinen iski johtojuoksun heti ensimmäisessä sisävuorossaan ja Roni Wahl juhli etenijänä. Lippo punnersi kuitenkin väkisin tasoihin viimeisellä mahdollisella hetkellä, kun kotijoukkueen jokereista ykköspalkittu Markus Lehtiniemi kotiutti Jimi Heikkisen.

Toisella jaksolla hanat avasi tänään kaksi juoksua lyönyt Tapani Piri. Kolmannen aloittavalla Lippo ampaisi jo neljän juoksun karkumatkalle, mihin HP ei enää pystynyt vastaamaan Otso Mäkelän kahdesta kotiutuksesta huolimatta.

Kotiutuslyönneissä jäi parantamisen varaa vieraille, jotka olivat kolmostilanteissa niskan päällä 11-15.

Miesten Ykköspesiksen loppuottelu (3 voittoa)

La 19.9.
Haminan Palloilijat – Oulun Lippo 15.00

Su 20.9.
Oulun Lippo – Haminan Palloilijat 15.00 Tarvittaessa

Oulun Lippo johtaa voitoin 2-1.