Mestari vaihtuu, sillä mukana eivät ole vuosien 2017 ja 2019 ykkönen Pattijoen Urheilijat Raahesta eikä 2018 kultaa vuollut Haapajärven Pesä-Kiilat.

Tämän vuoden turnausjoukkueista Kempeleen Kiri on voittanut mestaruuden neljästi ja viime vuonna hopealle sijoittunut Iltatuulen Viesti kaudella 2012. Kolmatta kertaa peräkkäin turnaukseen osallistuva Team Atria Seinäjoelta on yltänyt kahdesti pronssille.

Kuvia viime vuosilta on koottu mm. Iltatuulen Viestin nettisivuille.

Turnausotteluita pelataan Kajaanin keskuskentällä lauantaina 12.9. noin kello 11-19 välisenä aikana. Jokainen joukkue kohtaa toisensa kertaalleen ja sijoitukset määritellään sarjataulukon perusteella. Otteluihin on vapaa pääsy. Kajaanin Pallokerhon kioski palvelee koko päivän ajan.

Otteluohjelma löytyy Pesistulospalvelusta, jonne päivitetään ottelutuloksia ja -pöytäkirjoja otteluiden päätyttyä.