PuPe vei välieräsarjan kaksi ensimmäistä voittoa ja oli järjestää ison yllätyksen. Kolmannessa kohtaamisessa jatkopaikka oli joukkueen omissa käsissä, mutta voittojuoksun yritys ei onnistunut toisen jakson neljännen tasoittavalla.

– Vähän liian helpolla tuli. Ei ollut meistä katkaisijaksi, Lippo oli parempi. Tulosta pitää kunnioittaa, myönsi PuPen pelinjohtaja Jaska Huttunen.

Sarjan avausvoitto vapautti Lipon peliä. Kokoonpanoon tuli mukaan Tapani Piri, joka takoi kahteen viimeiseen otteluun Go On Superjokerina tehot 2+9 lyötyä, kolme tuotua ja 17 kärkilyöntiä.

– Kova peli oli, molempien jaksojen alkuun saimme juoksuja ja pääsimme niskan päälle. Saimme sitä kautta fiilistä pois kaverilta. Mukavaa oli voittaa tällaisen yleisön edessä, Piri iloitsi.

Keskiviikon ratkaisuottelu todella sai räväkän startin, kun Piri tyhjensi pajatson ensimmäisen tasoittavalla. Lippo oli vahva myös toisen jakson alussa, mikä antoi happea pelata omaa peliä.

– Kova sarja, hieno joukkue oli vastassa. Melko sillasta nousimme ja pystyimme kuitenkin viemään tämän sarjan. Ei voi olla kuin ylpeä pojista, Lipon pelinjohtaja Santeri Haipus kiitteli.

Edessä on miesten ykköspesiskauden huipennus, kun Lippo ja Haminan Palloilijat kohtaavat sarjan loppuottelussa. Kolme voittoa tarvitaan Ykköspesiksen voittoon ja nousuun Superpesikseen kaudelle 2021. Loppuottelusarja käynnistyy Oulun Raksilassa lauantaina ja Haminan Vallikentällä sunnuntaina.

Miesten Ykköspesiksen loppuottelu (3 voittoa)

La 12.9.
Oulun Lippo – Haminan Palloilijat 15.00

Su 13.9.
Haminan Palloilijat – Oulun Lippo 15.00

Ke 16.9.
Oulun Lippo – Haminan Palloilijat 16.00

La 19.9.
Haminan Palloilijat – Oulun Lippo 15.00 Tarvittaessa

Su 20.9.
Oulun Lippo – Haminan Palloilijat 15.00 Tarvittaessa