Valitse sivu

Miesten Superpesiksessä katseet kiinnittyvät keskiviikon trilleriin. Kouvolan Pallonlyöjät ja Kiteen Pallo -90 pelaavat neljännestä paikasta välieriin. Ottelun voittaja haastaa seuraavalla pudotuspelikierroksella kahden edellisen kauden Suomen mestarin Joensuun Mailan, häviäjän kausi päättyy. Ruudun päälähetys alkaa studio-osuudella Kouvolasta kello 16.15.

Samaan aikaan jännitetään naisten välieräotteluita. Ruudun päälähetyksessä seurataan Porissa, siirtääkö Pesäkarhut ratkaisua vai jyrääkö tamperelainen Manse PP välieriin suoraan kolmessa ottelussa. Fanikamera välittää tunnelmia Jyväskylästä, kun Kirittäret ja Lapuan Virkiä lähtevät kolmanteen koitokseen voittojen ollessa tasan 1-1. Jatketaanko otteluparissa vierasvoittojen linjalla vai juhliiko Hippoksen kotiyleisö?

Pesisviikon 37 alun tv-poiminnat

  • Ma 7.9. | Kempeleen Kiri – Fera, Rauma | tyttöjen Superpesis, 2. loppuottelu | Ruutu, Fanikamera
  • Ke 9.9. | Pesäkarhut, Pori – Manse PP, Tampere | naisten Superpesis, 3. välieräottelu | Ruutu, päälähetys
  • Ke 9.9. | Kouvolan Pallonlyöjät – Kiteen Pallo -90 | miesten Superpesis, 3. puolivälieräottelu | Ruutu, päälähetys

 


Naisten Superpesiksen välieräsarja Kirittäret, Jyväskylä-Lapuan Virkiä jatkuu tilanteesta 1-1 keskiviikkona.