Enempää joukkueita ei olisi voitukaan ottaa mukaan. Kun turnauksen järjestäminen poikkeusvuonna varmistui, paikat menivät jälleen kuin kuumille kiville. Lady-Pesis-turnaus on monille kesän kohokohta, jota odotetaan, suunnitellaan ja johon valmistaudutaan huolellisesti. Vakiokävijöiden lisäksi uusia joukkueita tulee mukaan joka vuosi.

– Turnaus sujui loistavasti! Hyviä kelejä ja pelejä tilattiin – ja niitä myös saatiin. Kiitos jokavuotisesta hyvästä tunnelmasta kuuluu upeille joukkueille, iloitsee turnausjärjestelyistä vastannut Ilona Näätänen Pesäpalloliitosta.

Liikunnallisen riemun lisäksi parasta on yhdessäolo sekä tietenkin yhteishengen luominen jo perinteeksi muodostuneen asukilpailun merkeissä. Joukkueet vapauttavat luovuutensa ja päästävät mielikuvituksensa valloilleen mitä kekseliäimmillä tavoilla.

– Joukkueet olivat panostaneet tänä vuonna todella paljon teema-asuihin. Voittajia oli nyt erityisen vaikea valita, sillä niin monta idearikasta ja kekseliästä teemaa oli löydetty, Näätänen nauraa.

Samassa kajahtaakin ilmoille kuulutus kannettavasta kaiuttimesta. Merimaskun Ahdottarien lentoemännät saapuivat turnaukseen AH-AIR-yhtiön lennolla AH592020.

– Valitettavasti tällä lennolla ei ole tarjoiluja, sillä ne kuuluvat vain henkilökunnalle, kuulutuksessa kerrottiin ja molemmat joukkueet yhtyivät naurunremakkaan.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

AH-AIR lento AH592020 kuulutukset ennen lennon alkua. #ladypesis #pesis #pesäpallo

Henkilön Merimaskun Ahto (@ahdonpesisnuoret) jakama julkaisu

Viereiseltä kentältä kuuluu vuoden 1956 presidentinvaalien ääntenlaskenta. Kekkonen, Kekkonen, Kekkonen – näin kaikui Lempäälän Lyöjättärien teema.

Sketsit puolestaan lentelivät, kun Kyllikit Marttilasta saapui kentälle. Simpsonien perheessä sattuu ja tapahtuu.

Toki viikonloppuna pelattiinkin. Lady-Pesis-turnauksessa sovelletaan harrastepesiksen pelisääntöjä eikä sijoituksia tai sarjataulukoita pidetä. Tärkeämpää on iloita pesiksestä ja pitää hauskaa hyvällä porukalla. Siinä todella onnistuttiin, sillä ilmapiiri oli välitön ja rento. Koronatilanteen myötä hygieniasta ja turvallisuusasioista pidettiin erityisen tarkasti huolta.

– Toivottavasti ensi vuonna koronakin on enää pelkkä sketsi. Se kuitenkin on varmaa, että Lady-Pesis-turnaus pelataan Turussa taas 2021. Tarkemmat päivämäärät vahvistetaan lähiviikkoina ja julkaistaan pesäpallon mediakanavissa sekä Lady-Pesis-turnauksen somessa, Näätänen vakuuttaa.

Lisätietoa: Ilona Näätänen | ilona.naatanen(ät)pesis.fi | 040 777 9001