Valitse sivu

Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan järjestää yli 500 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, kunhan niiden turvallisuus voidaan varmistaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) 14.5.2020 antaman koronavirustartuntojen ehkäisemisohjeen (pdf) mukaisesti.

Keskeisimpiä huomioita ovat osallistujien tai seurueiden välisen 1-2 metrin turvaetäisyyden säilyttäminen koko tilaisuuden ajan ml. saapuminen ja poistuminen, tungosten ja tiiviiden jonojen syntymisen estäminen missään vaiheessa tilaisuutta sekä turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta ohjeistaminen ja mahdollisuuden puhdistaa käsiä järjestäminen.

Määräykset löytyvät kokonaisuudessaan Aluehallintovirastojen nettisivuilta!

Aluehallintovirastojen 24.8.2020 antamat määräykset yli 500 henkilön yleisötilaisuuksista ovat voimassa 1.9.-30.9.2020.

Pesäpalloliitto seuraa tiiviisti viranomaisten viestintää koronavirusepidemian aiheuttamiin erityisjärjestelyihin liittyen ja tiedottaa aiheesta lisää tarpeen mukaan.

Päivitetty 24.8. klo 13.52: Päivitetty uutista sosiaali- ja terveysministeriön tviitin pohjalta.