Turnaukseen osallistui 16 F-poikajoukkuetta, 5 G-poikajoukkuetta ja 9 F-tyttöjoukkuetta.

Turvallisuudesta huolehdittiin maksimaalisesti. Joukkueiden omilla huoltoteltoilla tapahtuivat pukeutumiset, otteluihin valmistautumiset, väliaikojen vietto ja ruokailut. Käsisaippuat ja käsidesit olivat kaiken aikaa aktiivisessa käytössä. Majoituskoululla yöpyneet pitivät normaalista suurempia etäisyyksiä.

Vastaava E-poikien turnausviikonloppu järjestetään 19.-20.9., elleivät viranomaisten määräykset muutu. Turnaukseen ehtii vielä mukaan, sillä ilmoittautuminen jatkuu Pesistulospalvelussa 31.8. saakka.

– Turvallisuus edellä menemme, mitään ei riskeerata. Mukaan on tulossa niin F-2010 kuin E-2009 ja E-2008 -pelisarjajoukkueita. Tämä on erittäin hyvä turnaus tulevaa talviharjoittelukautta silmällä pitäen erityisesti niille joukkueille, jotka siirtyvät pelaamaan naisten pallolla ja kolmesta palosta, vinkkaa yksi turnauksen aktiiveista Jari Hovila.

F-G-ikäisten ottelutulokset ja pöytäkirjat löytyvät Pesistulospalvelusta.