Puisto (2+67=69) piti takanaan toisen Go On Superjokerin, Hyvinkään Tahkon Pauliina Harisen (1+66=67). Kolmanneksi ylsi pääosin numerolla pelannut jyväskyläläisen Kirittärien Emma Körkkö, joka takoi peräti kahdeksan kunnaria ja voitti ylivoimaisesti tehotilaston 109 (8+55+46) tehopisteellä. Tehopelaajan titteli on Körkölle uran ensimmäinen. Edelliset viisi kautta tehotilastoa hallitsi Janette Lepistö.

Tamperelaisen Manse PP:n riveihin tälle kaudelle siirtynyt Virpi Hukka voitti Unique-etenijätilaston ja vei etenijäkuningattaren tittelin jo kuudennen kerran urallaan. Helsinkiläisen Puna-Mustien kasvatti toi 20 ottelussa 57 juoksua. Kärkilyöntitilaston voittajaksi Hukka palasi kahdeksan vuoden tauon jälkeen onnistuen 154 kertaa 180 yrityksessään, mikä tarkoittaa tilastohistorian komeinta onnistumisprosenttia 85,55.

Naisten Superpesiksen runkosarja huipentui päätösotteluihin sunnuntaina. Kun Tahko kärsi tappion Jyväskylässä, Virkiä saa kotiedun puolivälieriin voitettuaan Joensuussa. Kolme parasta – Kirittäret, Pesäkarhut ja Manse PP – valitsevat vastustajansa 5.-8. sijoittuneista joukkueista, jotka ovat Tahko, Seinäjoen Maila-Jussit, Kempeleen Kiri ja Fera Raumalta. Live-lähetys valinnoista nähdään Ruudussa ja ISTV:ssä maanantaina kello 16 alkaen.

Naisten Superpesiksen ottelutulokset ja tilastot Veikkaus-tulospalvelussa!