Saaren Urheilijoiden kasvatti debytoi Superpesiksessä Kiteen Pallo -90:n paidassa 17-vuotiaana kaudella 1997. Imatran Pallo-Veikkojen ja Kiteen Pallo -90:n lisäksi Partanen on pääsarjaurallaan edustanut järvenpääläistä Kinnarin Pesistä ja Kouvolan Pallonlyöjiä. Ansioluettelossa on kolme Suomen mestaruutta ja kuusi muuta SM-mitalia.

Partanen on saanut kutsun Itä-Länsi-otteluun 16 kertaa. Vastaavaan ovat yltäneet vain Kohonen (22) sekä niin ikään 16 Itä-Lännen Sami Haapakoski, Eino Kaakkolahti ja Mauri Pyhälahti.

Juhlalliset seremoniat kotiyleisön edessä nähdään ensi tiistaina. Imatralla vierailee Kouvolan Pallonlyöjät riveissään useita kausia Partasen kanssa samassa joukkueessa pelannut ottelutilaston kärkinimi Toni Kohonen.

Partasen juhlaottelusta uutisoi myös Imatran Pallo-Veikot nettisivuillaan.