Valitse sivu

Naisten Superpesiksessä kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Kirittäret Jyväskylästä on valtaamassa paalupaikan itselleen pudotuspeleihin lähdettäessä. Yhden ottelun vähemmän pelannut joukkue on kaksi pistettä edellä sarjakakkosta, tamperelaista Manse PP:tä. Pesisviikolla 34 Kirittäret matkustaa Ruudun ja VeikkausTV:n päälähetyksinä nähtäviin otteluihin Lapualle keskiviikkona sekä Tampereelle perjantaina.

Tiedossa on kaksi hyvin herkullista makupalaa pudotuspelejä odotellessa. Lapuan Virkiä taistelee tiukasti Hyvinkään Tahkon kanssa puolivälierien kotiedusta. Sarjataulukossa porilaisen Pesäkarhut ohittanut ja kahdesti kukistanut Manse PP tavoittelee myös kauden ensimmäistä voittoaan Kirittäristä. Pääseekö hallitseva mestari lähtemään pudotuspeleihin lyömättömänä?

Runkosarjan viimeistä Satakunnan paikallisderbyä Pesäkarhujen ja raumalaisen Feran välillä pääsee puolestaan seuraamaan Erku-Areenalla ja Satakunnan Kansan netissä perjantaina. Sekään ei ole poissuljettua, että joukkueet kohtaisivat uudelleen puolivälierissä. Kärkikolmikko valitsee vastustajansa puolivälieriin 5.-8. sijoittuvista joukkueista.

Tahko-Veto ja Veto-KPL miesten päälähetyksinä

Miesten Superpesiksessä Vimpelin Veto hävisi Kankaanpäässä torstaina, mutta se onkin joukkueen ainoa tappio edellisiin yhdeksään otteluun. Samalla seura rakentaa tulevaisuuttaan julkaisten jatkosopimuksia, jollaisen viimeksi allekirjoitti kaksivuotisena Mikko Vihriälä, 19.

Voittavia suorituksia tarvitaan Vedolta jatkossakin, jotta se saisi puolivälieriin kotiedun. Kouvolan Pallonlyöjät on vain kolme pistettä joukkueen edellä sarjataulukossa, mutta samanlainen ero on takana vaanivaan kauden sensaatiojoukkueeseen Kiteen Pallo -90:een. Ruudun ja VeikkausTV:n päälähetyksissä seurataan Vedon otteita neljän ottelun voittoputkessa liitävän Tahkon vieraana Hyvinkäällä torstaina sekä kotiottelussa KPL:ää vastaan sunnuntaina.

Pesisviikon 34 tv-poiminnat