Valitse sivu

Raksilassa runkosarjan ykkönen Lippo (Juniorit) hermoili yli 900 kotikatsojan edessä. Puijon Go On Superjokerit olivat sen sijaan vireessä, kun Teemu Nivala takoi kolme ja Kasperi Laasonen neljä lyötyä juoksua. Molemmilla jaksoilla voittojuoksut syntyivät heti ensimmäisessä vuoroparissa. Puijo otti ensimmäisen kiinnityksen loppuottelupaikkaan tuloksella 0-2 (2-5, 2-3).

Toisessa parissa Haminan Palloilijat pystyi ottamaan avausvoiton Alajärven Ankkureista 2-0 (7-6, 2-0), vaikka peli aaltoilikin paikoin valtoimenaan. Ankkurit pysyi avausjaksolla pelissä mukana Tuukka Etulan ja Atte Brandtin läpilyönneillä.

– Olisi ollut mahdollisuus kääntää peli, mutta vielä ei oltu riittävän kovia tänään. Sarja onneksi jatkuu ja kolme voittoa tarvitaan, pelinjohtaja Santeri Särkinen tuumasi.

HP tuli vahvasti otteluun, mutta oli menettää pelin hallinnan.

– Laskettiin Ankkurit mukaan ensimmäiselle jaksolle. Tiukoille meni, mutta onneksi kestimme. Sisäpeli toimi läpi ottelun erittäin hyvin ja Mäkelän Otsolta oli taas huikean hyvä peli mailan varressa. Keula raksuttaa siihen tahtiin tilannetta, että kyllä sieltä juoksuja vaan pitää saada, pelinjohtaja Juho Kaikko totesi.

Ottelusarjan toinen kohtaaminen nähdään Alajärven Kitrolla keskiviikkona. Kaikko on ennustanut jo välieristä pidempiä ottelusarjoja, mutta odottaa tulevaa luottavaisin mielin.

– Hirmu paljon hyvää oli meidän pelissämme tänään. Sitten, kun oli kova paikka ja jakso piti voittaa, kokenut joukkue hoiti homman tosi hienosti, Kaikko kehui.

Miesten Ykköspesiksen välierien otteluohjelma

Ottelutulokset ja tilastot Veikkaus-tulospalvelussa!