Erityisen kiharaisiksi loppuratkaisut menivät B-lohkossa, jossa Haapajärven Pesä-Kiilat nappasi viimeisen puolivälieräpaikan. Pesä-Kiilat löi kotonaan Ronkaalassa Oulun Lippo Juniorit 2-0 (5-2, 2-1) ja sai apua Kempeleen Kiriltä, joka ylsi päätösottelussaan Pattijoen Urheilijoita vastaan tasatulokseen avausjaksolla.

Lohko A:n osalta käytiin kiivasta kamppailua ykkössijasta. Hyvinkään Tahko teki päätösottelussaan tarvittavan ja haki maanantaina kaksi pistettä Alajärveltä 1-2 (13-3, 0-3, 0-3).

Hallitseva B-poikien Suomen mestari Sotkamon Jymy oli alkulohkossaan ylivoimainen ja hävisi ainoastaan yhden jakson kahdeksassa ottelussa!

Poikien Superpesiksen puolivälierät käynnistyvät ottelulla Joensuu-Kouvola huomenna torstaina ja ottelulla Kankaanpää-Kitee perjantaina. Pari Hyvinkää-Haapajärvi aloittaa maanantaina 17.8. ja Sotkamo-Alajärvi torstaina 20.8. Jatkoon etenee kahdella voitolla.

Loppukauden alustaviin ohjelmiin tehdään muutoksia myös välierien ja mitaliotteluiden osalta.

Puolivälierien otteluohjelma

Poikien Superpesiksen puolivälierät 2020