Valitse sivu

C-poikien lohko A pelataan Jyväskylän Hippoksella, lohko B Koskenharjulla, lohko C Yrttisuolla ja lohko D Lievestuoreella. Otteluiden alkamisajat ja tulosseuranta viikonlopun aikana löytyvät Pesistulospalvelusta.

Infopaketti Jyväskylän turnauksesta on päivitetty Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorien nettisivuille. Osaa otteluista seurataan live-lähetyksinä seuran Facebook-sivulla.

C-poikien hallitseva Suomen mestari on Kouvolan Pallonlyöjät. SM-hopealle ylsi viime vuonna Oulun Lippo Juniorit ja SM-pronssille Kempeleen Kiri, jonka ottelut päättyivät tällä kertaa alkulohkoon.

C-tytöt ovat koolla Seinäjoella. Lohko A:n otteluita pääsee seuraamaan Kotijoukkue Areenalla ja lohko C:n otteluita Kasperin kentällä. Lohko B pelataan Skaala-Areenalla Nurmossa ja lohko D Ylistarossa. Otteluiden alkamisajat ja tulosseuranta viikonlopun aikana löytyvät Pesistulospalvelusta.

C-tyttöjen välierät ja mitaliottelut ovat katsottavissa Ruudussa sunnuntaina. Myös Seinäjoen Maila-Jussien Facebook-sivua on hyvä seurata viikonlopun aikana.

C-tyttöjen Suomen mestaruuden vei vuosi sitten Fera Raumalta, joka kukisti loppuottelussa Ylivieskan Kuulan. SM-pronssia voittanut Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorit jäi tällä kertaa lopputurnauksen ulkopuolelle hävittyään karsintaottelun Kuulalle.

C-poikien ja C-tyttöjen SM-mitaleista pelataan turnausmuotoisesti, kun valtakunnallinen Nuorisoleiri Kuopiossa ja Siilinjärvellä siirrettiin koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi vuoteen 2021. Lopputurnausten yhteyteen kaavaillut taitokilpailut päätettiin lopulta perua varotoimenpiteenä.

C-poikien lopputurnausjoukkueet

Alajärven Ankkurit; Haminan Palloilijat; Hyvinkään Tahko; Kinnarin Pesis 2006, Järvenpää; Kouvolan Pallonlyöjät; Manse PP, Tampere; Oulun Lippo Juniorit; Puijon Pesis, Kuopio; Pöytyän Urheilijat; Seinäjoen Maila-Jussit; Simon Kiri; Sotkamon Jymy

C-tyttöjen lopputurnausjoukkueet

Fera, Rauma; Haapajärven Pesä-Kiilat; Haminan Palloilijat; Hämeenkyrön Räpsä; Joensuun Maila; Kempeleen Kiri; Laitilan Jyske; Pesäkarhut, Pori; Siilinjärven Pesis; Sotkamon Jymy; Vimpelin Veto; Ylivieskan Kuula