Valitse sivu

Ajankohdan siirto tehdään varotoimenpiteenä, kun Pöytyän Urheilijoiden useammalla pelaajalla on todettu identtisiä influenssan oireita viimeisen vuorokauden aikana. Koronavirustestien tuloksia ei ole vielä saatu, eikä niitä tämänhetkisten tietojen mukaan saada ennen ottelua.

– Kilpailutoiminnan ohjausryhmä käsittelee eteen tulevat tilanteet aina tapauskohtaisesti. Naisten Ykköspesiksen loppukauden pelitahti antaa tässä tapauksessa mahdollisuuden käyttää tätä varotoimenpidettä ja pelaamaan tilanteessa varman päälle. Uusi otteluajankohta vahvistetaan myöhemmin, Pesäpalloliiton kilpailupäällikkö Timo Lamminen kertoo.

Pöytyän Urheilijat on naisten Ykköspesiksen etelälohkossa kolmantena, edellään nimenomaan Mailajuniorit. Lohkon kaksi parasta etenee pudotuspeleihin, jotka alustavan ohjelman mukaan käynnistyvät keskiviikkona 26.8.