Valitse sivu

Puolivälieristä etenee jatkoon kahdella voitolla. Naisten välierissä ja loppuottelussa voittajat ratkaistaan paras viidestä -järjestelmällä.

Perjantain Virkiä-Tahko-ottelu nähdään Ruudun päälähetyksenä kello 16.45 (studio) alkaen. Sunnuntain jännitysnäytelmä Maila-Jussit-Pesäkarhut tarjoillaan maksuttomalla Jim-kanavalla joka puolelle maailmaa kello 14.45.

Naisten Superpesiksen runkosarjassa nähtiin tositoimissa yhteensä 188 pelaajaa, joista 126 esiintyi kauden mittaan kahdeksassa kärkijoukkueessa. Linkit pudotuspelijoukkueiden pelaajakortteihin löytyvät tästä uutisesta.

Naisten Superpesiksen puolivälierät

Puolivälierien tilastopaketti (pdf)

Tulevat ottelut

Kokoonpanot: Ida Lähde Manse PP:n yhdeksikössä

Ottelut Veikkauksen sivuilla

Naisten Superpesiksen puolivälieristä muualla

HS: Emma ja Senni Sallisen tarina

Yle: Pauliina Harinen alkoi tehdä tulosta

STT: Henna Peltokangas on urheiluperheen kasvatti

Tamperelainen: Virpi Hukka pelaa jälleen loistokautta

Hämeen Sanomat: Kantahämäläisiä Superpesiksen pudotuspeleissä

Pudotuspelijoukkueiden pelaajakortit

Pelaajakortit ovat Excel-tiedostoja xlsx-muodossa. Pelaajakortit on päivittänyt Martti Ruuska.

Fera, Rauma

andreasen_jasmin.xlsx; hakoniemi_ilona.xlsx; kesti_eveliina.xlsx; koski_karoliina.xlsx; lahtinen_fanny.xlsx; lillunen_jannika.xlsx; lehtinen_meea.xlsx; lindroos_lotta.xlsx; makela_vilma.xlsx; nukarinen_niina.xlsx; ruoho_julia.xlsx; tanhua_aino.xlsx; tervonen_miia.xlsx; toyryla_tinja.xlsx

Hyvinkään Tahko

harinen_pauliina.xlsx; heikkila_anni.xlsx; hytonen_emmi.xlsx; jokivalli_petra.xlsx; jokivalli_ira.xlsx; kaarikivi_senja.xlsx; kerola_laura.xlsxpeltonen_ellinoora.xlsx; ritola_essi.xlsx; rummukainen_netta.xlsx; saarinen_piitu.xlsx; siilin_titta.xlsx; tuomi_anni.xlsx; vahvelainen_lotta.xlsx; vahvelainen_oona.xlsx

Kempeleen Kiri

ahonen_tuija.xlsx; kekalainen_julia.xlsx; korhonen_senni.xlsx; lammela_hanna.xlsx; karsama_elina.xlsx; kesti_essi.xlsx; lotvonen_nea.xlsx; linna_annika.xlsx; ojala_ria.xlsx; ronkainen_inka.xlsx; syrjala_sanni.xlsx; sarkioja_emmi.xlsx; takalahti_iida.xlsx; tormanen_reetta.xlsx; valtanen_tiia.xlsx; viita_linda.xlsx

Kirittäret, Jyväskylä

kirsila_camilla.xlsx; eskola_siri.xlsx; korpela_ella.xlsx; karttunen_venla.xlsx; mantsinen_mari.xlsx; korkko_emma.xlsx; myllyniemi_jutta.xlsx; makela_ella.xlsx; maki-maukola_eeva.xlsx; nyman_elsa.xlsx; partanen_viivi.xlsx; rantonen_eveliina.xlsx; salmela_ronja.xlsx; tanhua_kati.xlsx; toikkanen_laura.xlsx

Lapuan Virkiä

kerola_riina.xlsx; kiviniemi_emma.xlsx; laine_emmi.xlsx; harkonen_niina.xlsx; kuoppala_juulia.xlsx; kylli_essi.xlsxlehtinen_iina.xlsx; lepisto_janette.xlsx; liimatainen_oona.xlsx; lamsa_eveliina.xlsx; peraaho_kaisa.xlsx; rajala_jenni.xlsx; rautakorpi_kaisaleena.xlsx; toppari_eveliina.xlsx; tyynela_veera.xlsx

Manse PP, Tampere

ala-lipasti_kirsi.xlsx; alava_susanna.xlsx; ala-kauhaluoma_anna.xlsx; frantsila_aurora.xlsx; hemmila_anna.xlsx; hukka_virpi.xlsx; lahde_ida.xlsx; kemppainen_sara-ella.xlsx; moisander_johanna.xlsx; makela_sini.xlsx; peltokangas_henna.xlsx; puolakka_miia.xlsx; sallinen_emma.xlsx; sallinen_senni.xlsx; suominen_henna.xlsx; vare_elina.xlsx

Pesäkarhut, Pori

arbelius_pinja.xlsx; huhtala_sanni.xlsx; mattila_emilia.xlsx; juka_henna.xlsx; linna_emilia.xlsx; itavalo_emilia.xlsx; nummikari_lotta.xlsx; ojaniemi_susanne.xlsx; oksa_milla.xlsx; peltonen_tiia.xlsx; puisto_susanna.xlsx; rosvall_kaisa-maija.xlsx; suominen_maria.xlsx; tuomi_tilda.xlsx; tuominen_eveliina.xlsx; tormanen_roosa.xlsx; vettenranta_minttu.xlsx; viitala_kaisa.xlsx

Seinäjoen Maila-Jussit

hussa_roosa.xlsx; kiviharju_anu.xlsx; karjanlahti_johanna.xlsx; honkala_anna.xlsx; laakso_anni.xlsx; kupari_vilma.xlsx; leppanen_siiri.xlsx; mantere_aino-kaisa.xlsx; mantyla_maiju.xlsx; nurmela_laura.xlsx; ojala_susanna.xlsx; raudasoja_saaga-angelia.xlsx; sveholm_maria.xlsx; syrjala_silja.xlsx; turpela_liinu.xlsx