Ottelupariin liittyy mielenkiintoinen asetelma. Pesäkarhut rikkoi valintatilaisuudessa kahdeksan parhaan pudotuspelien logiikan ja valitsi toisella valintavuorollaan kuudenneksi yltäneen Maila-Jussit vastustajakseen. Valintatilaisuuden tallenne on Ruudussa vapaasti katsottavissa.

Ruudun kattaus kuluvalla viikolla on muutenkin mannaa Superpesiksen ystäville. Imatran Pallo-Veikot pelaa hurjan tärkeistä pisteistä torstaina, kun joukkue saa vieraakseen kauden sensaatiojoukkueen Kiteen Pallo -90:n. Kahdeksantena pudotuspeleihin kärkkyvää IPV:tä vaanivat armottomassa pistekamppailussa niin Pattijoen Urheilijat Raahesta, Kempeleen Kiri kuin Koskenkorvan Urheilijat. Ruudun päälähetys alkaa ennakkostudiolla kello 16.45.

Perjantai-illan huumassa jännitetään jopa kahta päälähetystä. Ruutu+-tilaajien ei kuitenkaan tarvitse huolestua, sillä otteluiden tallenteita pääsee katsomaan illan mittaan. On siis katsojan oma valinta, käyttääkö jopa kahta päätelaitetta, seuraako suorana lähetyksenä naisten ensimmäistä puolivälieräottelua Lapuan Virkiä-Hyvinkään Tahko vai jännittääkö ensin pudotuspelipaikan kannalta hyvin ratkaisevaa miesten ottelua PattU-KeKi.

Ruutu+-tilauksella on mahdollisuus yhä tukea omaa kotiseuraansa, kun uuden tilauksen aktivoi seurakoodia käyttäen.

 

Pesisviikon 35 tv-poiminnat

  • Ti 25.8. | Kempeleen Kiri – Mailajuniorit, Kankaanpää | tyttöjen Superpesis | Ruutu, Fanikamera
  • To 27.8. | Imatran Pallo-Veikot – Kiteen Pallo -90 | miesten Superpesis | Ruutu, päälähetys
  • Pe 28.8. | Pattijoen Urheilijat, Raahe – Kempeleen Kiri | miesten Superpesis | Ruutu, päälähetys
  • Pe 28.8. | Lapuan Virkiä – Hyvinkään Tahko | naisten Superpesis, 1. puolivälieräottelu | Ruutu, päälähetys
  • Su 30.8. | Seinäjoen Maila-Jussit – Pesäkarhut, Pori | naisten Superpesis, 2. puolivälieräottelu | Jim /
    Ruutu, päälähetys