Valitse sivu

Runkosarjan päätöskierroksella koettiin dramatiikkaa. Helsinkiläinen Roihu haki voiton Porista, mutta menetti avausjakson tappion myötä pisteen. Se riitti Mailajunioreille, joka puhtaalla voitolla nousi ohi lohkon toiseksi jatkoonmenijäksi.

Tyttöjen Superpesiksessä tilastovoittajina ansioituivat KeKin Ria Ojala (kärkilyönti- ja tehotilastot) ja Tiia Valtanen (lyöjätilasto) sekä Roihun Ella Reiman (etenijätilasto).

Pohjois-Karjalan joukkueet poikien Superpesiksen välieriin

Myös poikien Superpesiksen ensimmäiset välieräjoukkueet ovat selvillä. Joensuun Maila päätti Kouvolan Pallonlyöjien kauden puolivälierissä voitoin 2-0 ja Kiteen Pallo -90 yllätti vastaavasti Kankaanpään Mailan voitoin 2-0. JoMa ei ole historiansa aikana koskaan voittanut B-poikien SM-mitalia.

Hyvinkään Tahko avasi puolivälierät kotivoitolla Haapajärven Pesä-Kiiloista 2-0 (6-1, 4-3). Neljäs ottelupari on Sotkamon Jymy-Alajärven Ankkurit.

Runkosarjassa poikien Superpesiksen tilastovoittajiksi pelasivat KiPan Valtteri Havukainen (kärkilyöntitilasto) ja Elmeri Purmonen (etenijätilasto), SoJyn Aapo Komulainen (tehotilasto) sekä Ankkureiden Martti Viitasalo (lyöjätilasto).