Körkkö debytoi Superpesiksessä kasvattajaseurassaan vain 15-vuotiaana jo kaudella 2008 eikä ole siitä lähtien joutunut jättämään yhtään ottelua väliin pääsarjaurallaan, kertoo Kirittäret nettisivuillaan. Voitettuaan SM-pronssia Pesäkarhuissa Porissa 2011 Körkkö palasi Turkuun yhdeksi kaudeksi, jatkoi Rauman Lukkoon ja siirtyi nykyiseen seuraansa Kirittäriin kaudelle 2014.

Jyväskylässä kahden hopean jälkeen uran ensimmäisestä Suomen mestaruudesta tuli totta 2016. Ohikauden jälkeen Körkkö johdatti kapteenina Kirittäret mestariksi 2018 ja 2019.

Vuosi 2016 toi mukanaan myös merkittävän henkilökohtaisen tunnustuksen, kun Körkkö kruunattiin kauden päätösristeilyllä vuoden naispesäpalloilijaksi. Ansioluettelosta löytyy lisäksi seitsemän Itä-Länttä, neljä kärkilyöntitilaston voittoa sekä pelaajien äänestämänä kolme parhaan ulkopelaajan kultaista räpylää ja parhaan sisäpelaajan kultainen maila 2016.

Kuluvalle kaudelle Körkkö perui lopettamispäätöksensä ja allekirjoitti peräti kauden 2022 loppuun saakka ulottuvan jatkosopimuksen Kirittäriin. Peli-ilo näkyy myös tilastoissa. Ennen keskiviikon otteluita Körkkö johtaa ylivoimaisesti tehotilastoa ja yltää niin etenijä-, lyöjä- kuin kärkilyöntitilastoissa viiden parhaan joukkoon.

Naisten Superpesiksen kautta aikain –ottelutilastoa johtaa urallaan myös Turku-Pesistä edustanut Johanna Nieminen (Ikaalisten Tarmo; Turku-Pesis; Pesäkarhut, Pori; Fera, Rauma) 453 ottelullaan. Nykypelaajista Körkön edellä on ainoastaan lappeenrantalaisen Pesä Ysien Sarita Heikkinen (372 ottelua, tilastossa viidentenä).

Emma Körkön juhlaottelussa Kirittäret tavoittelee paluuta sarjakärkeen voitolla Lapuan Virkiästä. Ottelu alkaa Lapualla tänään keskiviikkona kello 17.30 ja on katsottavissa sekä Ruudusta että VeikkausTV:stä päälähetyksenä.