KeKi kukisti seuran toisen joukkueen 2-0 (12-0, 12-0) ja JoMa otti täyden pistepotin Ylivieskan Kuulalta 2-0 (13-1, 4-0) maanantaina. B-lohkon avoin kysymys jatkoonmenijöiden osalta on enää joukkueiden keskinäinen järjestys ja erityisen tärkeä kotietu, sillä välierät pelataan kerrasta poikki -systeemillä. Lohkovoitto on KeKin omissa käsissä ja joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

JoMa ei ole historiansa aikana koskaan voittanut naisten tai tyttöjen SM-mitalia. KeKi on yltänyt tyttöjen Superpesiksessä SM-hopealle 2016 ja 2019, mutta ei ole toistaiseksi voittanut mestaruutta.

A-lohkossa vahvimmilla on tappioitta pelannut hallitseva Suomen mestari Fera Raumalta. Sijoitusta kahden parhaan joukkoon kärkkyvät myös Haminan Palloilijat, Mailajuniorit Kankaanpäästä, Pesäkarhut Porista ja Roihu Helsingistä.

Tyttöjen Superpesiksen ottelutulokset ja tilastot Veikkaus-tulospalvelussa

Tyttöjen Superpesiksen sarjataulukot